7 april 2016

SEO, SEA en Toegankelijkheid

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Het is daarom van belang dat juist uw website wordt gevonden op het internet. Het inrichten van een website zodat deze toegankelijker wordt en beter vindbaar is noemen we Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine optimalisatie (SEO).

Nadat uw website door ons aan een screening onderworpen is stellen we een gedetailleerd advies rapport op. Daarin leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn om uw website te optimaliseren. Wij zorgen er voor dat uw website zo wordt ingericht dat uw website vaker bij de eerste zoekresultaten komt. En dat bezoekers langer op uw website blijven omdat deze eenvoudig te navigeren is.

Wanneer u uw website nog meer wilt promoten dan is het mogelijk om bijvoorbeeld een Bing Ads of Google Ads campagne te starten. Uw advertenties worden dan weergegeven naast de zoekresultaten van Google of Bing. Het adverteren bij een zoekmachine noemen we Search Engine Advertising (SEA). Met onze jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van online reclame campagnes bent u ervan verzekerd dat uw advertenties goed gevonden zullen worden.

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.