8 april 2016

Cloud

Onze oplossingen
Wij bieden door ons ontwikkelde oplossingen aan als Software as a Service (SaaS). Dat wil zeggen dat de software niet op uw server of systeem draait maar in de cloud. Het technisch beheer van de software wordt door ons gedaan en nieuwe updates worden automatisch beschikbaar gesteld.

Voordelen van cloud computing

  • Flexibiliteit
  • Schaalbaarheid
  • Toegankelijkheid
  • Verlagen onderhoudskosten

Business Apps
De Block-IT adviseert u over de vele mogelijkheden van Cloud Computing en hoe deze aansluiten bij uw bedrijf. Denk daarbij aan zakelijke pakketten als Google Apps for Work en Office 365 van Microsoft.

Google Apps for WorkGoogle Apps for Work
Gebouwd voor de cloud. Google Apps is ontworpen als een volledig cloudgebaseerde service, zodat een IT-afdeling geen tijd en geld hoeft te steken in het onderhoud van desktopcomponenten.

Een compleet pakket. De suite biedt u onder meer de mogelijkheid bestanden op te slaan en te delen via Drive, in realtime samen te werken via Google Documenten, deel te nemen aan videovergaderingen via Hangouts en gebruik te maken van een professionele e-mailclient via Gmail, allemaal voor één prijs.

Consistentie en gemak. De gebruikservaring voor Google Apps-gebruikers is op elk apparaat en voor elk besturingssysteem en elke browser hetzelfde en veel werknemers gebruiken thuis al producten van Google.

Office 365Office 365
Met Office 365 beschikt u over de toepassingen waarmee u vertrouwd bent en hebt u altijd toegang tot uw bestanden, altijd up-to-date. Dus online of offline, achter uw bureau of onderweg, vanaf uw pc of Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat, hebt u altijd en overal toegang tot de gegevens die u nodig hebt.

Besteed uw tijd aan uw werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Office 365 zorgt hier achter de schermen voor, zodat u efficiënt kunt werken.

Office 365 is altijd up-to-date. U werkt dus altijd met de laatste versie van uw favoriete toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Omdat uw bestanden automatisch online worden opgeslagen, kunt u altijd de laatste versie openen, bewerken en delen, zelfs wanneer u onderweg bent.

Wilt u meer weten over onze clouddiensten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.