7 april 2016

Apps

Wij ontwikkelen maatwerk apps voor de platformen Android en iOS. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat deze naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Native

Native Apps zijn applicaties die specifiek ontwikkeld zijn voor een bepaald besturingssysteem (Android of iOS). Dit betekent dat de applicatie alleen werkt op het besturingssysteem waar deze voor is gebouwd. Native Apps zijn te downloaden via de AppStore of Google Play Store.

Webbased

HTML5Een webbased app is een mobiele versie van een website, ingericht voor smartphones en tablets. HTML5, CSS3 en Javascript zijn de basis waarop deze worden gebouwd. De app is door het toepassen van deze technieken onafhankelijk van een bepaald besturingssysteem of device (smartphone/tablet). Het gebruik van de smartphonefuncties is beperkt.

Hybride

XamarinEen hybride app is een combinatie tussen een Native- en een Web Based app. De basis van een hybride app is gelijk aan een native app, echter de inhoud van de app wordt door het web based gedeelte toegevoegd. Hybride Apps worden vaak gebaseerd op een framework zoals Xamarin.

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.