5 april 2016

Diensten

Wij richten onze dienstverlening op het MKB middels het leveren van de volgende diensten:.

Apps

Wij ontwikkelen maatwerk apps voor de platformen Android en iOS. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat deze naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen.

Meer informatie over onze Apps diensten

Cloud

Wij bieden door ons ontwikkelde oplossingen aan als Software as a Service (SaaS). Dat wil zeggen dat de software niet op uw server of systeem draait maar in de cloud. Het technisch beheer van de software wordt door ons gedaan en nieuwe updates worden automatisch beschikbaar gesteld.

Meer informatie over onze Cloud diensten

Toegankelijkheid en SEO

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website. Het is daarom van belang dat juist uw website wordt gevonden op het internet. Het inrichten van een website zodat deze toegankelijker wordt en beter vindbaar is noemen we zoekmachine optimalisatie (SEO).

Meer informatie over onze Toegankelijkheid en SEO diensten

Webdesign

Wij ontwerpen en realiseren websites en webshops in WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) waarmee een website eenvoudig kan worden onderhouden. Daar waar WordPress of de plugins niet voldoen aan uw wensen ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen.

Meer informatie over onze Webdesign diensten